select

Misija, vizija i ciljevi

Misija

Kroz odnos zasnovan na obostranom poverenju, lojalnosti, profesionalizmu i dobroj saradnji, prepoznajemo potrebe naših kupaca i nudimo kvalitetne proizvode za zaštitu i dekoraciju različitih površina u enterijeru i eksterijeru.

Kroz stvaranje stabilnog i održivog poslovanja zaposlenima u kompaniji pružamo sigurnost zaposlenja, bezbedan rad, zadovoljstvo usavršavanja, mogućnost kreativnog rada i redovnost zarada.Kao društveno odgovorna firma svojim primerom poslovanja i osmišljenim društvenim akcijama radimo na dobrobit društvene zajednice.

Vizija

Postati vodeći proizvođač boja u regionu koji svojim stalnim unapređenjima procesa, inovativnošću i kreativnošću zaposlenih postiže očekivane rezultate poslovanja i usvaja nove standarde u pogledu kvaliteta proizvoda i procesa.

Ciljevi

Ostvarenje zadovoljstva kupaca, čime se stvara osnov za uspostavljanje dugoročnih međuljudskih odnosa.Proizvodi kompanije moraju imati kvalitet u skladu sa zahtevima kupaca i tržišta.

Uspostavljanje, održavanje i unapređenje dugoročnih partnerskih odnosa sa našim kupcima, dobavljačima i ostalim zainteresovanim stranama.

Kontinuirano unapređenje sistema menadžmenta, kao načinom života i rada u firmi.

Osvajanje novih tržišta.

Bezbednost i zdravlje zaposlenih su prioritet.

Briga za društvenu zajednicu ogledaće se kroz naše ulaganje u nju, očuvanje i unapređenje životne sredine.

Vrhunskom profesionalnošću i odgovornošću prema firmi, porodici i društvu, zaposleni u preduzeću GUDMARK GROUP d.o.o. doprinose ostvarivanju iskazanih ciljeva.

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde