select

UNUTRAŠNJE BOJE

Menjaju vaš prostorSaznaj više

DEKORACIJE U ENTERIJERU

Beskonačna maštovitostSaznaj više

ZAŠTITA DRVETA

Održiva prirodna lepota drvetaSaznaj više
Istražite

IDEJA, STIL, FUNKCIONALNOST

Brend Tikkurila, sa tradicijom koja traje više od 155 godina, sinonim je za vrhunski kvalitet, funkcionalnost i dugotrajnost. Obuhvata širok izbor visokokvalitetnih proizvoda za zaštitu i dekoraciju različitih površina.

Brend je prepoznatljiv po ekološkim i atestiranim proizvodima koji ispunjavaju najstrože evropske standarde i sertifikate. Posebna pažnja je posvećena ekološkom aspektu, što potvrđuje činjenica da više od 300 proizvoda ove robne marke nosi oznaku EU Ecolabel i više od od 70 odsto proizvoda je na vodenoj (akrilnoj) osnovi.

Uvažavajući potrebe i zahteve tržišta, Tikkurila brend nudi rešenja za spoljašnje i unutrašnje zidove, drvene i metalne površine, podove i krovove, funkcionalna i efektna rešenja, pri tom poštujući sve zdravstvene, građevinske, ekološke, estetske i arhitektonske standarde uređenja prostora.

Klikom na jednu od ponuđenih fotografija pruža Vam se mogućnost da saznate koje su preporuke našeg tima stručnjaka u vezi sa optimalnim izborom boje za Vaše maksimalne rezultate.

Nazad na odabir
Naša preporuka za

Tikkurila

Odabirom brenda Tikkurila opredeljujete se za vrhunski kvalitetne, funkcionalne i dugotrajne proizvode.

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde