select

O nama

Gudmark Group d.o.o. je kompanija sa tradicijom dugom preko 40 godina u proizvodnji boja i lakova, za primenu u enterijeru i eksterijeru na različitim tipovima podloga, i prepoznatljiv je simbol za kvalitetne premaze u celom regionu. Gudmark Group d.o.o. vlasnik je brenda Zorka Color, koji svoju dugovečnost najviše duguje svom prepoznatljivom i potvrđenom kvalitetu i svojoj adaptibilnosti zahtevima, trendovima i inovacijama na tržištu; i zvanični distributer Tikkurila proizvoda za Zapadni Balkan.

Kompanija Gudmark Group d.o.o. je od osnivanja pa sve do danas prošla kroz mnogobrojne promene. Osnovana je i počela sa radom 1975. godine pod nazivom Zorka - Prerađivačka hemija. Nakon 27 godina rada, metodom javne aukcije privatizovana je 11. jula 2002. godine i postala jedna od prvih firmi u Srbiji i Crnoj Gori koja je promenila vlasničku strukturu i registrovana kao privatna firma. 2011. godine izvršena je akvizicija i pripajanje finskoj grupaciji Tikkurila.

Krajem decembra 2017. godine Finska grupacija Tikkurila OYJ je postigla dogovor o prodaji celokupnog akcijskog kapitala kompanije u Srbiji lokalnom menadžmentu. Kompanija u Srbiji i regionu od tada posluje pod imenom Gudmark Group d.o.o. Šabac, koje je zvanično u upotrebi od 16. januara 2018. godine. Kompanija će nastaviti započete aktivnosti i projekte koji imaju za cilj unapređenje poslovnog rezultata, jačanje tržišne pozicije na svim tržištima regiona uz proširenje proizvodnog asortimana u 2018. godini, a sve u skladu sa tržišnim zahtevima i očekivanjima.

Svoju posebnu prepoznatljivost među arhitektama, projektnim biroima, profesionalnim izvođačima i krajnjim potrošačima, kompanija Gudmark Group je stekla preko brenda Tikkurila, čiji je zvanični distributer za Zapadni Balkan. Vodeći računa o zahtevima i potrebama tržišta, portfolio Tikkurila proizvoda je pažljivo razvijen nastojeći da ponudi sva rešenja za spoljašnje i unutrašnje zidove, drvene i metalne površine, puteve, krovove, podove, funkcionalna i efekt rešenja i ujedno uvažavajući sve građevinske, zdravstvene, ekološke, estetske i arhitektonske standarde uređenja prostora.

O kvalitetu proizvoda Gudmark Group d.o.o. svoj sud daju i eminentni instituti iz zemlje i inostranstva, kao što su IMS iz Beograda, Kermy iz Mađarske, Loyd iz Nemačke... U skladu sa savremenim principima i konceptima poslovanja sertifikovali smo: ISO 9001:2000 - sistem menadžmenta kvalitetom, ISO 14001:2004 - sistem upravljanja zaštitom životne sredine i OH&S 18001:2007- sistem upravljanja zdravljem i bezbednošću na radu.

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde