select

LUJA 40 POLUSJAJ

Ekstra izdržljiva akrilna antifungicidna lateks boja za dekoraciju zidova i plafona u enterijeru, preporučena za vlažne prostorije, kuhinje, kupatila i ostale prostorije (prostorije javne namene, holovi, hodnici, poslovni prostori, javne ustanove-bolnice) izložene konstantnom pranju i ribanju sa deterdžentima i dezinfekcionim sredstvima.

Karakteristike: Antifungicidno dejstvo, bez isparenja i mirisa, odlična perivost klasa I prema standardu SFS-EN 13300, odlična pokrivnost i paropropusnost, sadrži klasu M1 (emisiona klasa za ekološke materijale u građevinarstvu).

Upotreba: Promešati dobro pre upotrebe. Naneti 1-2 sloja valjkom, četkom ili sprejom. Suv na dodir nakon 2 sata. Ponovno premazivanje nakon 4 sata. Očistiti alat sa vodom. Preporučuje se upotreba Tikkurila Pensselipesu (Sredstvo za čišćenje alata) da se očisti stvrdnuta boja sa četke.

Napomena: Preporučena upotreba Luja Univerzalna podloga.

Nijanse: Baze A bela, C bezbojna; nijanse dostupne po Tikkurila Symphony i Feel the color ton karti.

Potrošnja: Na neupijajućim površinama 10–12 m2/l, na upijajućim površinama 7–9 m2/l.

Preporučeni alat: Anza Platinum valjak Antex / Platinum valjak Micmex

Pakovanje: 0,9l; 2,7l; 9l

Stepen sjaja: Polu sjaj

Kalkulator potrošnje boja

Površina koja se kreči
m2
Potrošnja boje kada je površina...
Glatko / Ne upija
l
Grubo / Upijajuće
l

Slični proizvodi

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde