select

HARMONY

Vodorazrediva akrilna lateks boja za dekoraciju zidova i plafona u enterijeru (spavaće sobe, dnevne, dečje sobe...) sa dekorativnim plišanim efektom.

Karakteristike: Koristi se za zaštitu novih i prethodno obojenih plafonskih i zidnih površina (od gleta, betona, maltera, cigle, građevinskih blokova, gips-karton ploča, drvenih panel ploča), lako nanošenje, brzo sušenje, nizak stepen isparenja (bez mirisa), visoka pokrivnost i paropropusnost, perivost klasa II prema standardu SFS-EN 13300, sadrži klasu M1 (emisiona klasa za ekološke materijale u građevinarstvu).

Upotreba: Promešati dobro pre upotrebe i razblažiti sa vodom, ako je potrebno. Naneti jedan ili dva sloja premaza sa valjkom, četkom ili sprejom. Suv na prašinu nakon 30 minuta. Ponovno premazivanje nakon 1-2 sata. Očistiti alat sa vodom. Preporučuje se upotreba Tikkurila Pensselipesu (Sredstvo za čišćenje alata) da se očisti stvrdnuta boja sa četke.

Napomena: Preporučena upotreba Luja Univerzalna podloga.

Nijanse: Baze A bela, C bezbojna; nijanse dostupne po Tikkurila Symphony i Feel the color  ton karti.

Potrošnja: Upijajuće površine 7 - 9 m2/l; Neupijajuće površine 10 - 12 m2/l.

Preporučeni alat: Anza Platinum valjak Antex / Platinum valjak Micmex

Pakovanje: 0,9l; 2,7l; 9l

Stepen sjaja: Pun mat
Tehnički list
Atestni list

Kalkulator potrošnje boja

Površina koja se kreči
m2
Potrošnja boje kada je površina...
Glatko / Ne upija
l
Grubo / Upijajuće
l

Slični proizvodi

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde