select

BETOLUX AKVA FLOOR PAINT

Vodorazredivi poliuretan-akrilni premaz za zaštitu betonskih i drvenih podnih površina u enterijeru.

Karakteristike: Zaštita betonskih i drvenih površina u stambenim, poslovnim i skladišnim prostorijama kao i betonskim površinama u saunama i vlažnim prostorijama, dobra mehanička i hemijska otpornost, sadrži klasu M1 (emisiona klasa za ekološke materijale u građevinarstvu).

Upotreba: Koristi se za unutrašnje farbanje betonskih i drvenih podova. Pogodan je za prepravljanje podova prethodno bojenih sa alkidnim ili epoksidnim bojama ili lakovima. Pre upotrebe boju dobro promešati. Betonski podovi: na nove betonske podove naneti Betolux Akva Primer ili jedan sloj Betolux Akva razblažen 10% sa vodom. Završite nove i prethodno bojene betonske podove sa 2-3 sloja sa ne razblaženim Betolux Akva boje. Koristiti valjak ili sintetičku četkicu za manje površine. Suv na prašinu nakon 15 minuta. Ponovno premazivanje nakon 1 sata. Podovi spremni za upotrebu nakon 24 sata. Konačna tvrdoća i trajnost postiže se nakon dve nedelje.

Napomena: Za betonske površine - preporučena podloga: Betolux akva prajmer, za drvene površine – preporučena podloga: Otex adhezivni prajmer.

Nijanse: Baze A bela i C bezbojna; nijanse dostupne po Tikkurila Floor Paint ton karti.

Potrošnja: Od 5-7 m2/l, u zavisnosti od strukture, poroznosti površine i metode nanošenja.

Preporučeni alat: Anza Platinum valjak Antex

Pakovanje: 0,9l; 2,7l

Stepen sjaja: Polu sjaj

Kalkulator potrošnje boja

Površina koja se kreči
m2
Potrošnja boje kada je površina...
Glatko / Ne upija
l
Grubo / Upijajuće
l

Slični proizvodi

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde