select
DSC00241
DSC00252
DSC00253
10. 02. 2018.

Zahvaljujući Gudmark Group obnovljena dvorana u SRC „11. april“

Kompanija „Gudmark Group“, poznata po proizvodnji boja i lakova pod brendom „Zorka Color“ i distribuciji „Tikkurila“ proizvoda na Balkanu, obnovila je dvoranu za košarku i mali fudbal, koja se nalazi u okviru Sportsko-rekreativnog centra (SRC) „11. april“ na Novom Beogradu.

Donacija kompanije „Gudmark Group“ sastojala se od materijala i izvođačkih radova, koji podrazumevaju obnovu zidnih površina oko terena od drveta, betona i opeke, bojenje metalnih površina i tribina. Za obnovu su korišćeni „Zorka Color“ visokokvalitetni premazi na vodenoj osnovi, koji su ekološki i neškodljivi po životnu sredinu, a istovremeno veoma postojani i dugotrajni. Izvođenje radova na obnovi dvorane za košarku i mali fudbal je realizovano tokom januara i februara, tako da ne ometa normalno funkcionisanje SRC „11. april“.

- Kada smo razmišljali na koji način možemo da doprinesemo unapređenju uslova za bavljenje sportom u Beogradu pošli smo od naše glavne premise, a to je da bi boje trebalo da ulepšaju i oplemene život. Kao odgovorni član zajednice u kojoj poslujemo, želimo da podstaknemo aktivnosti mladih na zdrav život, ali i da im pružimo prijatnije i lepše mesto za odrastanje, druženje i stvaranje uspomena, izjavila je Gorica Jević, direktorka marketinga „Gudmark Group“.

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde