select
Tikkurila Srbija obnovila punktove Narodne kuhinje  u Beogradu 2
Tikkurila Srbija obnovila punktove Narodne kuhinje u Beogradu 1
13. 12. 2017.

Tikkurila Srbija obnovila punktove Narodne kuhinje u Beogradu

Kompanija „Tikkurila“, poznata po svojoj dugoj tradiciji u proizvodnji boja i lakova, završila je tokom decembra obnovu punktova Narodne kuhinje, a ukupna vrednost donacije je više od milion dinara.

Za obnovu 15 punktova Narodnih kuhinja, „Tikkurila“ je donirala materijal i obezbedila izvođačke radove, koji podrazumevaju prebojavanje zidova i drugih površina, zamenu dotrajalih sanitarnih elemenata, obezbeđivanje novih pultova i ostalih elemenata neophodnih za rad u prostorijama namenjenim za prijem i podelu hrane.

- Kao odgovorni član zajednice u kojoj posluje, kompanija „Tikkurila“  je u 2017. godini donela odluku da realizuje jedan dugoročni društveno-odgovorni projekat. Kako bi uputili pomoć najugroženijim kategorijama stanovništva pokrenuli smo program obnove punktova Narodne kuhinje, koju koristi gotovo 3.500 korisnika u beogradskim opštinama, izjavio je Đoka Janjušević, generalni direktor kompanije „Tikkurila“.

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde