select
02
01
03
15. 04. 2015.

Tikkurila program edukacije mladih

U okviru tradicionalnog programa društvene odgovornosti „Sustainable Beauty“ kompanija Tikkurila d.o.o. i ove godine nastavlja sa različitim aktivnostima podrške društvenim zajednicama, dajući poseban akcenat ovoga puta na edukaciji i razvoju kreativnosti mladi ljudi, razvijajući vrednosti koje imaju obostrani značaj i doprinose podizanju svesti o značaju i pravilnoj upotrebi boja.

Projekat je osmišljen kroz dugoročnu saradnju sa obrazovnim institucijama, uključivanju mladih ljudi u programe edukacije i osposobljavanja upotrebe boja u uređenju enterijera i eksterijera, a uz pomoć palete proizvoda Tikkurila. 

Glavni događaj ove saradnje svakako je održano Republičko takmičenje srednjih građevinskih škola, gde je kompanija Tikkurila zauzela centralno mesto. Još jednom uspešno je prezentovan model saradnje koji povezuje mlade ljude i doprinos njihovom obrazovanju, a ističe vrednosti i kvalitet proizvoda kompanije Tikkurila. Veoma veliko interesovanje pravi je pokazatelj da su i druge obrazovne institucije prepoznale značaj projekta i koristi koje kompanija pruža budućim generacijama dekoratera.

Tikkurila d.o.o. će nastojati da nastavi uspešno primenjeni model saradnje sa školama, polazeći od činjenice da je ulaganje u mlade ulaganje u budućnost, kao i da su pravilna upotreba i kombinacija  materijala garancija za uspešno obavljen posao i siguran put ka očuvanju i zaštiti životne sredine.

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde