select
Donacija hrane prihvaltilistu 2
Doonacija hrane Prihvatilistu
16. 01. 2017.

Tikkurila donirala hranu Prihvatilištu za odrasle u Beogradu

Kompanija „Tikkurila“, jedan od vodećih evropskih proizvođača dekorativnih premaza, donirala je konzerviranu hranu ukupne vrednosti 126.000 dinara, koja je najpotrebnija Prihvatilištu za odrasla i stara lica Beograd. Usled situacije izazvane niskim temperaturama i snežnim padavinama, kompanija „Tikkurila“ poklonila je 1000 obroka konzervirane hrane.

-„Tikkurila“, poznata po svojoj dugoj tradiciji u proizvodnji boja i lakova, kao društveno odgovorna kompanija na ovaj način još jednom želi da pokaže spremnost da najugroženijim kategorijama stanovništva pomogne u teškoj situaciji, a sve u cilju unapređenja uslova za korisnike usluga ustanova socijalne zaštite, izjavio je Đoka Janjušević, generalni direktor „Tikkurile“.

- Ovim putem se u svoje ime, u ime korisnika i svih zaposlenih u Prihvatilištu za odrasla i stara lica Beograd zahvaljujem društveno odgovornoj kompaniji „Tikkurila“ koja je izdvojila sredstva, kako bi omogućila da nam preko potrebna i neophodna pomoć, u vidu konzervirane hrane, pristigne u našu ustanovu, izjavio je Prvoslav Nikolić, v.d. direktora Prihvatilišta.

Prihvatilište funkcioniše na teriotoriji Beograda i šire, prihvata sva punoletna lica koja se usled društveno negativnih navika ili nepredviđenih okolnosti zateknu na teritoriji Beograda u stanju hitne socijalne potrebe, bez sredstava za život, bez ličnih dokumenata i slično.

Sa istorijom koja traje još od 1862. godine, kompanija „Tikkurila“, jedan od vodećih evropskih proizvođača dekorativnih premaza, potrošačima, profesionalcima i industrijskim korisnicima pruža prilagođena i ekološki održiva rešenja za zaštitu materijala i površina i njihovu dekoraciju.

Ovakve vrste pomoći nisu presedan kada je reč o kompaniji, već možemo reći, da je društvena odgovornost i briga za druge, praksa u „Tikkurili“.

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde