select
Skejt park u Sapcu 1
Skejt park u Sapcu 2
24. 04. 2017.

Tikkurila donirala boje za oslikavanje šabačkog skejt parka

Kompanija „Tikkurila“, poznata po svojoj dugoj tradiciji u proizvodnji boja i lakova, donirala je akrilne boje za beton potrebne za oslikavanje šabačkog skejt parka.

Akcija je realizovana u okviru drugog po redu događaja „Naopako matine“. Na ovaj način kompanija je, još jednom želela da pomogne mladima i zajednici u kojoj posluje, a približivanjem sporta i umetnosti, deci i omladini pokazuju koliko boje čine život lepšim.

„Tikkurila“, kao društveno odgovorna kompanija, trudi se da pomaže mladima kroz podršku projekata, ali i pružanje praktičnih obuka i edukacija.

Sa istorijom koja traje još od 1862. godine, „Tikkurila“ je vodeći proizvođač dekorativnih premaza u Finskoj, Švedskoj i Rusiji, i jedan od vodećih proizvođača u baltičkim zemljama i Poljskoj. Na Balkanu je prisutna od 2011. godine akvizicijom „Zorka Color“ fabrike boja i lakova iz Šapca.

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde