select
Decija soba
Hodnik
16. 11. 2016.

Tikkurila donirala boje Domu za decu i mlade u Veterniku

Kompanija „Tikkurila“ donirala je boje i farbe za obnavljanje Doma za decu i mlade „Veternik“, u okviru tradicionalnog programa društvene odgovornosti Sustainable Beauty, kako bi korisnicima Doma omogućila bolje uslove za boravak u ovom prostoru.

- U svoje ime, u ime korisnika i svih zaposlenih u Domu „Veternik“ zahvaljujem društveno odgovornoj kompaniji „Tikkurila“ koja je izdvojila sredstva i uložila svoje vreme, kako bi omogućila da pomoć u vidu boja i farbi koje su bile neophodne za renoviranje prostora za boravak naših korisnika, pristigne u našu ustanovu, izjavio je Zoran Arbutina, direktor Doma u Veterniku.

Kompanija "Tikkurila", poznata po svojoj dugoj tradiciji u proizvodnji boja i lakova, pridružila se akciji obnavljanja Doma „Veternik“ sa željom da pozitivno utiče na živote korisnika Doma i pomogne im da povećaju individualnu nezavisnost i razvijaju se ka što samostalnijem životu.

Ustanova za decu i mlade „Veternik“ pozitivno utiče na živote osoba sa invaliditetom obezbeđujući pored smeštaja, zdrastvene zaštite, nege, vaspitno obrazovnog rada, radno stručnog osposobljavanja i niz drugih usluga.

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde