select
Foto promo 1
Foto promo 2
18. 04. 2017.

Šabac u vedrim Tikkurila bojama – uređen park

Ambasador Finske Perti Ikonen, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović i direktor kompanije „Tikkurila“ Đoka Janjušević posadili su četiri stabla sorbusa u parku u Masarikovoj ulici u Šapcu.

Kompanije „Tikkurila“, finski proizvođać boja i lakova, priključila se akciji Ambasade Finske povodom obeležavanja 100 godina od sticanja nezavisnosti ove zemlje i poklonila boje i materijal za uređenje parka u Masarikovoj ulici.

-„Tikkurila“, poznata po svojoj dugoj tradiciji proizvodnje boja i lakova, kao društveno odgovorna kompanija, na ovaj način još jednom želi da pokaže koliko boje čine naš život lepšim. Ovo je samo deo podrške lokalnoj zajednici u kojoj kompanija uspešno posluje, izjavio je Đoka Janjušević, generalni direktor kompanije „Tikkurila“.

Sa tradicijom koja traje od 1862. godine, „Tikkurila“ je vodeći proizvođač dekorativnih premaza u Finskoj, Švedskoj i Rusiji i jedan od vodećih proizvođača u baltičkim zemljama i Poljskoj.

Na Balkanu posluje od 2011. godine, nakon što je preuzela fabriku boja i lakova „Zorka Color“ iz Šapca.

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde