select
e8a449de9e089d8809180e5f6e4e799a_2568223133
Obnovljen punkt
22. 05. 2017.

Potpisan ugovor o obnovi 15 punktova Narodne kuhinje u Beogradu

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i generalni direktor kompanije „Tikkurila” Đoka Janjušević potpisali su u Starom dvoru ugovor o obnovi 15 punktova Narodne kuhinje na teritoriji Beograda.

Siniša Mali je rekao da je u pitanju donacija kompanije „Tikkurila”, socijalne i društveno odgovorne kompanije, koja je pružila odličan primer kako se može pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Mali je zahvalio kompaniji „Tikkurila” na sjajnoj ideji i načinu da pomognu socijalno ugroženima.

Đoka Janjušević, generalni direktor kompanije „Tikkurila”, izrazio je zadovoljstvo što je potpisan ugovor o donaciji i što će na taj način pomoći sugrađanima.

– Kada smo razmišljali na koji način možemo da doprinesemo unapređenju životnog okruženja i ambijenta naših sugrađana, pošli smo od naše glavne premise, a to je da bi boje trebalo da ulepšaju i oplemene život. Donacija se sastoji od materijala i izvođačkih radova i njena vrednost je nešto više od milion dinara. Sredićemo zidove, napraviti nove pultove za podelu hrane, srediti sanitarne prostorije i sve što je neophodno na tim lokacijama, objasnio je Janjušević.

Radovi će trajati do kraja godine i zbog toga neće biti ugroženo normalno funkcionisanje tih objekata.

Do 31. decembra biće renovirani punktovi na 11 beogradskih opština: u Grockoj, Zemunu, Novom Beogradu, Starom gradu, Surčinu, Barajevu, Vračaru, Voždovcu, Obrenovcu, Lazarevcu i na Zvezdari.

Tagovi:

Podeli:

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde