select
DSC05614
01. 07. 2016.

Otvoren jedinstveni Color studio i trening centar u Srbiji

Od 10. juna 2016. godine stanovnici Beograda i oni koji u njemu borave mogu na jednom mestu besplatno dobiti stručnu pomoć u vezi sa uređenjem doma, a profesionalci u ovoj oblasti mogu se upoznati sa tehničkim karakteristikama uz dodatnu edukaciju. Otvoren je jedinstveni „Color studio i trening centar” na Novom Beogradu u saradnji Tikkurila Srbije i Roma Company.

Vodeći proizvođač dekorativnih premaza u Finskoj, Švedskoj, Rusiji i baltičkim zemljama, Tikkurila zajedno sa vodećim distributerom materijala za završne radove u građevinarstvu - Roma Company, potrošačima, profesionalcima i industrijskim korisnicima pružaju prilagođena i ekološki održiva rešenja za zaštitu i dekoraciju uz dodatnu edukaciju, na jednom mestu. Color Studio predstavlja funkcionalni prostor modernog dizajna, a glavni cilj otvaranja je da se profesionalci i potrošači na profesionalan, kvalitetan i kreativan način upoznaju sa svim tehničkim karakteristikama, prednostima i načinima primene proizvoda za upotrebu u okviru dekorativnog i građevinskog programa.

Color Studio je mesto gde potrošač može da dođe po savet arhitekte, besplatno, svakodnevno, bez zakazivanja. Pored savetovanja, stoji i mogućnost da se na licu mesta pokaže kako izgleda određena boja pod različitim vrstama svetla, kako se nanosi na zidove, pogleda izbor tapeta, rešenja za dečije sobe, kancelarije i sve prostorije u domu.

Pored Trening centra i Color Studija u Beogradu, od 6. jula sa radom je počeo i Color Studio u Novom Sadu. Tikkurila d.o.o. je u saradnji sa višegodišnjim partnerom Cosmos Colorom otvorio idealan prostor namenjen onima koji su u završnoj fazi renoviranja stambenog ili poslovnog prostora, a potrebna im je i stručna pomoć u vezi sa izborom boja i dekorativnih materijala.

Tikkurila Color Studio nije samo privilegija stanovnika Beograda i Novog Sada, kompanija Tikkurila d.o.o. i dalje razvija koncept, te će se uskoro Color Studio pojaviti i u drugim gradovima na celom regionu Balkana.

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde