select
Odeljenje Klinike za neurologiju KCS dobilo novi izgled posle 15 godina
11. 01. 2016.

Odeljenje Klinike za neurologiju KCS dobilo novi izgled posle 15 godina

Zahvaljujući donacijama antifungicidnih i antibakterijskih boja kompanije "Tikkurila", koja je u Srbiji prepoznata po svom brendu "Zorka Color", okrečeno je više oko 2000 kvadratnih metara prostora odeljenja za bolesti i povrede perifernih nerava, funkcionalnu neurohirurgiju i hirurgiju bola Klinike za neurohirurgiju, u okviru Kliničkog centra Srbije.

- Odeljenja Klinike za neurohirurgiju u okviru Kliničkog Centra Srbije, koja obuhvataju i dečja odeljenja intenzivne neurohirurgije, okrečena su posle 15 godina. Više od 1200 pacijenata, koliko kroz ovo odeljenje prođe tokom godine, sada će zahvaljujući društveno odgovornom poslovanju kompanije "Tikkurila" i našem osoblju, u teškim trenucima svog života moći da borave u prijatnom ambijentu. Istakao bih da smo prvi u Evropi dobili odeljenja prebojena antibakterijskim i antifungicidnim bojama, što daje nam dodatnu motivaciju da stvari mogu da idu na bolje - istakao je prof.dr Lukas Rasulić, načelnik odeljenja Klinike za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije.

Kako ističe Gorica Jevtić, direktorka marketinga "Tikkurila" grupacije za region Balkana, korišćene boje sadrže aktivne jone srebra i time onemogućava razvoj bakterija odnosno mikroba na obojenim površinama.

- Zdravstvenu i ekološku sigurnost svojih receptura potvrđujemo oznakom EU Ecolabel, koja označava da proizvodi imaju smanjeni uticaj na životnu sredinu u toku svog celog životnog ciklusa, izjavila je Gorica Jević, direktor marketinga "Tikkurila" grupacije za region Balkana.

Podeli:

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde