select
djoka
30. 12. 2020.

Nagrada “EBA Socrates Award”

Djoka Janjušević, predsednik  kompanije Gudmark Group, je dobitnik nagrade “Najbolji menadžer godine” od strane prestižne međunarodne organizacije European business association sa sedištem u Velikoj Britaniji, a koja okuplja preko 12.000 uspešnih poslovnih ljudi, naučnika, umetnika, profesora i medicinskih radnika iz 54 zemalja sveta.

Takođe, kompanija Gudmark Group je dobila nagradu “Najbolja kompanija” u svojoj oblasti poslovanja. Nagrada se dodeljuje pojedincima i kompanijama koji su prepoznate po svom vizionarskom i liderskom poslovanju, poslovnim rezultatima i efikasnošću, društvenoj odgovornosti, konkurentnosti i podršci regionalnom i globalnom povezivanju. Zbog pandemije Covid 19 ovogodišnja ceremonija dodele nagrada je morala biti održana elektronski putem video konferencije na kojoj su promovisani laureati nagrada a same nagrade su poslate na adrese kompanija i dobitnika.

Tagovi:

Podeli:

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde