select
SZS
30. 12. 2020.

Nagrada “Stvaratelji za stoljeća”

Kompanija Gudmark Group je dobitnik nagrade “Stvaratelji za stoljeća” za 2019.god koju dodeljuje 15očlani međunarodni žiri iz 10 zemalja, a na bazi 224 predlagača iz 9 zemalja. U konkurenciji 562 predložena kandidata Gudmark Group je odabran kao kompanija koja je svojim inovativnim i kreativnim pristupom  prepoznata kao pravi primer preduzetničkog, odgovornog i održivog poslovanja.

Po rečima predsednika žirija prof.dr Siniše Zarića : “Osnovni cilj projekta “Stvaratelji za stoljeća” je javno odavanje priznanja najzaslužnijim osobama, organizacijama i institucijama za doprinos razvoju preduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Evropi, kao i usmeravanje pažnje šire javnosti na velike vizionare i lidere sutrašnjice čija su neustrašivost, rad, znanje i kreativnost kao i vrhunski rezultati temelj i glavni pokretač zajednice u kojoj živimo te kreator razvojnih izazova za novo vreme”.

Pandemija Covid 19 ove godine nije dozvolila okupljanje zvanica i dodelu nagrada laureatima vec su, saglasno nastaloj situaciji, nagrade uručene putem kurirske sluzbe a javna promocija ostavljena za neko bolje vreme.

Tagovi:

Podeli:

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde