select
Lokalni menadžment preuzima poslovanje kompanije Tikkurila na Balkanu
21. 12. 2017.

Lokalni menadžment preuzima poslovanje kompanije Tikkurila na Balkanu

Kompanija „Tikkurila OYJ“ postigla je dogovor o prodaji celokupnog akcijskog kapitala kompanije u Srbiji lokalnom menadžmentu. Kompanija će nastaviti proizvodnju proizvoda „Zorka color“ brenda i distribuciju „Tikkurila“ proizvoda na Balkanu, kao i jačanje pomenutih brendova.

Kompanija će nastaviti započete aktivnosti i projekte koji imaju za cilj unapređenje poslovnog rezultata kompanije kao i jačanje tržišne pozicije na svim tržištima regiona. Navedenom transformacijom stvoreni su uslovi za efikasnije poslovanje i rast i razvoj domaće proizvodnje uz povećanje plasmana „Zorka Color“ i „Tikkurila“ proizvoda na Balkanu.

Kompanija će u Srbiji i reginu ubuduće poslovati pod novim imenom.

Proizvodnja proizvoda brenda „Zorka Color“ neometno će biti nastavljena u Šapcu, a plan je da se proizvodni asortiman u 2018. godini proširi i dodatno ojača u određenim oblastima, u skladu sa tržišnim zahtevima i očekivanjima.

Kompanija će nastaviti aktivnosti kako bi se ojačao brend „Tikkurila“ i na unapređenju prodaje na svim tržištima regiona, ovaj put kao distributer i uz snažnu podršku „Tikkurila“ grupe.

Tagovi:

Podeli:

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde