select
003
001
002
21. 07. 2016.

“Kuća koja sigurnost daje“, Sigurna kuća u Šapcu

Tikkurila Zorka, kompanija sa dugom tradicijom u proizvodnji boja i lakova, nastavlja sa akcijama koje imaju za cilj pomoć dečjim ustanovama i rad na edukaciji najmlađih.

Centar za socijalni rad u Šapcu obratio se sa molbom da pomognemo u uređenju, odnosno bojenju zidova Sigurne kuće u Šapcu.

Imajući u vidu veliki broj žrtava nasilja koji su bili u Sigurnoj kući i zaista velikih napora koji su uloženi kako bi ovoj osetljivoj grupi pružili adekvatnu psihološku, pedagošku, pravnu, materijalnu pomoć i podršku, nametnulo se i oplemenjivanje prostora koji koristi Sigurna kuća.

Tikkurila Zorka, prepoznaje značaj rada zaposlenih u Centru za socijalni rad, kao i da čist i uredan prostor ima veliki uticaj na brže osnaživanje žena i dece žrtava porodičnog nasilja. Prostorijama u kojima borave je krajnje potrebno osveženje kako bi štićenicima ove ustanove život bio što lepši. Kao što je to činila u više puta do sada, kompanija Tikkurila Zorka poklonila je proizvode iz svog proizvodnog programa, Primera poludisperzionu boju, Life perivu disperzionu boju za enterijer, Glet masa za enterijer, Effecta akrilni fasadni malter i Zoraplast dekorativno zrno.

Ovo je nastavak akcije obnavljanja dečjih ustanova, koja je planirana da traje i tokom narednih meseci.

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde