select
Trening Centar Makedonija
Trening Centar Makedonija 1
20. 02. 2015.

Kompanija Tikkurila Zorka otvorila Kolor Studio i Trening Centar u Skoplju, Makedonija

Polazeći od sve učestalijih promena kao i povećanih zahteva tržišta, kompanija Tikkurila Zorka prati moderne trendove i pruža maksimalnu posvećenost kako bi udovoljila prohtevima segmenata kako profesionalnih tako  i neprofesionlnih kupaca.

U skladu sa misijom, kojom kompanija teži ostati vodeći proizvođač boja u regionu i koja svojim stalnim unapređenjima procesa, inovativnošcu i kreativnošcu zaposlenih postiže nove standarde poslovanja, januara 2015. godine u okviru Tikkurila Grupe, otvoren je i Trening Centar i Kolor Studio u Makedoniji. Novi objekat rađen je po uzoru na beogradski, a funkcionalne prostorije modernog dizajna predstavljaju najbolji način pristupa planiranim, profesionalnim edukacijama i treninzima za definisane ciljne grupe.

Glavni cilj otvaranja i funkcionisanja Tikkurila Kolor Studia i Trening Centra je da se ciljne grupe u okviru segmenta tržišta profesionalci (arhitekte, dizajneri, projektni biroi, profesionalni izvođači radova, investitori, maloprodaje – partner firme) na profesionalan, efikasan i kreativan način upoznaju sa svim tehničkim karakteristikama, prednostima i načinima primene proizvoda za profesionalnu upotrebu u okviru Tikkurila dekorativnog programa i Zorka Profi građevinskog programa.  Definisani koncept ima ulogu da zadovolji sve potrebe i očekivanja potrošača pružajući ceo asortiman Tikkurila proizvoda i usluga na jednom mestu.

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde