select
OTVORENA-VRATA-za-sajt-visual-5906x2953
24. 09. 2019.

Kompanija Gudmark Group učestvovala u Danu otvorenih vrata

Kompanija Gudmark Group priključila se akciji, u okviru Svetske nedelje zelene gradnje #WGBW2019, u kojoj su neke od članica Udruženja SrbGBC (Savet zelene gradnje Srbije) otvorile vrata svojih kompanija i pružile priliku posetiocima da sagledaju kako se društveno odgovorno posluje i kako se održivo planira i radi.

Posetioci su imali priliku da saznaju kako funkcioniše rad unutar kompanije Gudmark Group, firme posvećene promovisanju zelene – održive gradnje. Imali su mogućnost da razgovaraju sa profesionalcima i da nauče nešto novo.

Kompanija Gudmark Group svoju prepoznatljivost stekla je preko brenda Tikkurila, čiji je zvanični distributer za Zapadni Balkan. Brend je svojim proizvodima: antibakterijskim, hipoalergijskm, antifungicidnim bojama, energetski efikasnim fasadnim materijalima i premazima i antikorozivnim premazima, doprineo da širom Evrope budu obezbeđena dugoročna, zdrava i estetski unikatna rešenja.

Koji su to poslovi i kako se razvijaju kao zeleni, koji su izazovi u gradnji – “Gradnja za budućnost”, istine i zablude prilikom izbora materijala, pravilan izbor sistemskih rešenja, referentni projekti - neka su od pitanja na koje su posetioci mogli da dobiju odgovore od strane liderskih kompanija, među kojima je i Gudmark Group, koje kroz zajedničke aktivnosti u Savetu, pokreću održivost na građevinskom tržištu Srbije.

Pored kompanije Gudmark Group, svoja vrata su otvorile i kompanije Xella, Sika i Alumil.

Cilj akcije je bio da se zainteresovani upute na potencijale i mogućnosti, kao i da se stvori prilika za stvaranje novih kontakata.

Ovakve akcije su namenjene pre svega mladima – nezaposlenima, pa najviše interesovanja za ovakve akcije imaju studenti i mlade arhitekte, građevinci, mašinci, elektrotehničari, ekolozi i drugi koji se spremaju da rade u građevinskom sektoru.

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde