select
Donacija
21. 07. 2014.

Humanitarna akcija kompanije Tikkurila Zorka

TIKKURILA ZORKA DONIRA PO DVA EVRA OD PRODAJE PROIZVODA LINEA ZA POMOĆ NASTRADALIMA U POPLAVAMA U SRBIJI I BOSNI I HERCEGOVINI

U želji da pomogne meštanima poplavljenih područja, kompanija Tikkurila Zorka početkom juna započinje humanitarnu akciju odvajanjem po dva evra od svakog prodatog pakovanja Linea disperzione boje, te će na taj način donirati ukupni iznos od 20.000 evra. Polovina ove sume namenjena je sanaciji poplavama ugroženih područja u Srbiji, a polovina područjima u Bosni i Hercegovini.

Prodajom svog najprepoznatljivijeg proizvoda Linea – disperziona boja za enterijer, u pakovanjima od 10 litara i 15 litara na kojima će biti jasno obeležena nalepnica sa obaveštenjem, prikupljaće se neophodna sredstva za donaciju.

- Svesni smo veoma teške situacije koja je nastupila usled poplava koje su nas zadesile. Donacijom od prodaje našeg najpoznatijeg proizvoda Linea želimo da pomognemo u procesu saniranja oštećenih objekata kako u Srbiji, tako i u Bosni i Hercegovini, i učinimo da domovi ugroženih osoba u najskorijem roku budu vraćeni u stanje za normalan život, rekao je Algirdas Krupavičius, generalni direktor kompanije Tikkurila Zorka.

Humanitarna akcija prikupljanja sredstava trajaće sve dok traju zalihe boje, a predstavnici kompanije Tikkurila Zorka najavili su i nastavak humanitarnih aktivnosti u vidu donacija materijala za saniranje oštećenih objekata u Šapcu i drugim gradovima nastradalim u poplavama.

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde