select
Gudmark Group uručio parterima ključeve od 40 transportnih vozila
thumbnail0E66QYHQ
thumbnailC5NFMNGU
thumbnailKL17QKFH
24. 04. 2018.

Gudmark Group uručio poslovnim partnerima ključeve od 40 transportnih vozila

Kao jedan od najvažnijih poslovnih događaja za „Gudmark Group“ u ovoj godini, izdvaja se uručivanje ključeva za 40 transportnih vozila za poslovne partnere. Na ovaj način kompanija je potvrdila da joj je unapređenje i održavanje dobrih odnosa sa poslovnim partnerima jedan od prioriteta i u narednom periodu.

-Ulaganje u razvoj odnosa sa poslovnim partnerima predstavlja važan deo našeg poslovanja, jer verujemo da je dobra saradnja ključ za postizanje obostranog uspeha. Želeli smo da uručenjem transportnih vozila nagradimo dugogodišnju uspešnu saradnju, posvećenost i dobre rezultate koje su ostvarili naši partneri. Uvećali smo flotu naših vozila na tržištu kako bi naši proizvodi za što kraće vreme pronašli put do krajnjih potrošača. Plan nam je da i dalje budemo prepoznatljivi kao pouzdan i siguran brend koji, zajedno sa svojim partnerima, beleži dobre rezultate i sa njima gradi uspešnu poslovnu budućnost, istakao je Rajko Vasović, direktor prodaje za Srbiju.

Podeli:

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde