select
Picture3
29. 09. 2018.

Gudmark Group prepoznala zašto je važno biti deo porodice članova SrbGBC

Kompanija Gudmark Group postala je Generalni član Saveta zelene gradnje Srbije (SrbGBC) i time dala svoj aktivni doprinos na ukazivanju važnosti zelene gradnje kako bi se smanjio negativan uticaj koji danas građevinski sektor ima na klimatske promene. Savet zelene gradnje Srbije (SrbGBC) je zajednica pojedinaca, preduzeća i organizacija, koja se zalaže za primenu održivih rešenja u građevinarstvu.

Po osmi put u Srbiji Savet zelene gradnje Srbije – nacionalna članica WorldGBC, obeležava Svetsku nedelju zelene gradnje kao godišnji tematski događaj koji se održava širom sveta u organizaciji WorldGBC (Svetski savet zelene gradnje).

Ovogodišnja tema je #HomeGreenHome sa porukom da svako može učiniti mali pomak kako bi njegov dom bio zeleniji, a cilj je podizanje svesti šire javnosti o zelenoj gradnji i zašto je ona važna. Otvoreni događaj upriličen je u subotu u Tržnom centru Ušće.

Podeli:

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde