select
Foto Fondacija Novak Djokovic
Foto Vesti onlajn
Vrtić u Prnjavoru, foto Informer
Novak Đoković, vrtić Prnjavor, Foto Blic
12. 02. 2019.

Gudmark Group podržao izgradnju vrtića u šabačkom selu Mačvanski Prnjavor

Vrtić u Mačvanskom Prnjavoru otvoren je u okviru projekta koji je finansirala Fondacija "Novak Đoković", a izgradnju novog dečjeg vrtića u Šapcu podržala je i kompanija „Gudmark Group“.

Vrtić je otvoren u prisustvu najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Kompanija poznata po proizvodnji boja i lakova pod brendom „Zorka Color“ i zvanični distributer proizvoda „Tikkurila“ na Zapadnom Balkanu, podržala je izgradnju vrtića donacijom unutrašnjih boja brenda „Tikkurila“ i fasadne boje „Zorka Color“.

- Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo deo ovako lepog i uspešnog projekta, a naročito jer se realizuje u saradnji sa organizacijom kakva je Fondacija „Novak Đoković“. Brend „Zorka Color“ ima tradiciju poslovanja koja je duža od 40 godina. Osim kvalitetnih proizvoda koje nudimo potrošačima posebnu karakteristiku našeg angažovanja predstavljaju i napori koji ulažemo u promovisanje koncepta društveno odgovornog poslovanja, kako sopstvenim primerom, tako i u intenzivnoj saradnji sa humanitarnim organizacijama, izjavila je Zorica Mijailović, menadžer za komunikacije „Gudmark Group“-a.

Proizvodi brenda „Zorka Color“ koji se koriste na različitim podlogama u enterijeru i eksterijeru, simbol su za kvalitetne premaze u celom regionu.  

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde