select
0_Gorica_Jevic_Tikkurila_i_Marko_Jakovljevic_Marko_Pan
Autor Pancevo moj kraj rs
IMG_20170429_105026
Proglasenje_pobednika
Zira_bira_pobednike_nagradnog_konkursa
29. 04. 2017.

Donacija Zmajevoj školi i vrtiću “Bajka” u Pančevu

Kompanija „Tikkurila“ i farbara „Marko Pan“ poklonili su boje i materijal za sređivanje Osnovne škole “Jovan Jovanović Zmaj” i vrtića “Bajka” u Pančevu.

Ova donacija je upotrebljena za sređivanje učionica, trpezarija i hodnika u vrtiću „Bajka“ i učionica i hodnika u OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“, koja je sazidana 1894. godine i predstavlja školu sa najdužom tradicijom.

Tim povodom je u igraonici “Neptun” u Pančevu organizovano druženje sa decom iz “Zmajeve” škole i vrtića “Bajka” i njihovim roditeljima.

Deca su učestvovala u slikarskoj radionici koju je vodio slikar Veljko Onjin, a najbolji radovi su nagrađeni. Roditelji su za to vreme imali prilike da saznaju nešto više o ekološkim bojama za zidove koje proizvodi „Tikkurila“.

Gorica Jević, direktorka marketinga kompanije „Tikkurila“ kazala je da je “Marko Pan” njihov dugogodišnji partner, vrlo inovativan, generalno drugačiji od većine firmi koje se bave prodajom boja i lakova i da im je drago što su se našli i u ovoj društvenoj odgovornosti.

- Tikkurila, kao društveno odgovorna kompanija, donacijom boja i materijala za sređivanje škole i vrtića u Pančevu, želi da pomogne zajednici u kojoj posluje i obezbedi kvalitetnije uslove u prostoru u kojem deca odrastaju. Današnje druženje sa decom pružilo nam je priliku da se odmaknemo od svakodnevnih poslova i zavirimo u dečji svet. Tu vidimo divne primere saradnje, tolerancije, solidarnosti i empatije. Nema veće radosti od one kada vidite decu koja se raduju i igraju, jer samo srećna deca postaju srećni i zadovoljni ljudi. I zato ćemo uvek pomagati svuda gde je potrebno da se unaprede uslovi za kvalitetno odrastanje i obrazovanje naših najmlađih, rekla je Gorica Jević.

Deca iz vrtića i škole su crtala crteže na temu „Moja čarobna soba”, a koristili su „Tikkurila“ boje.

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde