select
IMG_20180606_093628
IMG_20180606_093745
11. 07. 2017.

Donacija za SOS dečje selo u Kraljevu

Kompanija „Gudmark Group“, poznata po proizvodnji boja i lakova pod brendom „Zorka Color“ i zvanični distributer „Tikkurila“ proizvoda na Zapadnom Balkanu, donirala je Effecta dekorativni malter za renoviranje fasada kuća SOS Dečjeg sela u Kraljevu. Osim estetske uloge i boljih uslova za boravak dece, dekorativna fasada će dočarati toplinu i bezbrižno detinjstvo za 124 žitelja Dečjeg sela.

- Opredeljenje kompanije je da kroz svoje poslovanje pomognemo tamo gde je to neophodno, a ovom donacijom materijala za renoviranje fasada, želimo da popravimo uslove u kojima svakodnevno borave deca, kako bi njihovo detinjstvo bilo bezbrižnije i lepše. Nema veće nagrade za nas od one kada vidimo dečje osmehe i radost, jer samo srećna deca postaju srećne i zadovoljne odrasle osobe, izjavila je Gorica Jević, direktorka marketinga kompanije „Gudmark Group“.

Proizvodi brenda „Zorka Color“, koji se primenjuju u enterijeru i eksterijeru na različitim tipovima podloga, prepoznatljivi su simbol za kvalitetne premaze u celom regionu.

SOS Dečije selo Kraljevo osnovano je 2004. godine na osnovu ugovora između Vlade Republike Srbije i Međunarodne organizacije SOS Dečijih sela. Do danas je brinulo o više od 130 mališana sa teritorije cele Republike Srbije. Sedmoro mladih se osamostalilo, devetoro dece se vratilo da živi sa srodnicima, a dvoje je premešteno u druge oblike brige.

Podeli:

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde