select
Cover slika
Primopredaja donacije slika 1
Primopredaja donacije slika 2
Primopredaja donacije slika 3 – kopija
Primopredaja donacije slika 4
Primopredaja donacije slika 5
Primopredaja donacije slika 7
30. 07. 2020.

Donacija DZ Rakovica - Još jedan humani gest Gudmark Group u doba Covid 19 pandemije

Kompanija Gudmark Group donirala je materijal iz asortimana brenda Zorka Color za uređenje magacinskog prostora u Domu zdravlja „Rakovica“, čime je još jednom pokazala svoje opredeljenje ka društvenom aktivizmu, u vreme pandemije Covid-a 19.

Kao firma koja neguje koncept društveno odgovornog poslovanja i angažovanja u humanitarnim aktivnostima, Gudmark Group se odazvao na apel i donirao robu koja obuhvata sledeće proizvode:  Primera poludisperziona boja za enterijer, Linea podloga, Zoraglet, Duropal osnovna boja za drvo, Duropal osnovna boja za metal, Zoralux akrilni emajl lak i Zoralux akrilni emajl lak za radijatore.

Menadžment ove zdravstvene ustanove zahvalio se za donaciju naglašavajuči da je u ovom trenutku svaka pomoć od velikog značaja, i da pored materijalne donacija Gudmark Group-a ima daleko veću i neizmernu ljudsku vrednost jer predstavlja "vetar u leđa" da zajedničkim snagama uz sve raspoložive stručne potencijale pomognu svima kojima je u ovom trenutku zdravstvena pomoć više nego potrebna.

Kompanija Gudmark Group, poznata po proizvodnji boja i lakova pod brendom Zorka Color i kao zvanični distributer Tikkurila proizvoda na Balkanu.

 

 

Tagovi:

Podeli:

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde