select
OS Jevrem 2
Os Jevrem 3
OS Jevrem 4
OS Jevrem
03. 05. 2017.

Donacija boja za oslikavanje dvorišta OŠ “Jevrem Obrenović”

Kompanija „Tikkurila“ donirala je OŠ „Jevrem Obrenović“ u Šapcu akrilne boje za beton potrebne za oslikavanje igrica za decu u dvorištu škole. U dvorištu su oslikani: Školica, Ne ljuti se čoveče, Tablica množenja, Planetarijum, Kocka, Zmijica i drugo.

-Donacijom boja za oslikavanje igrica za decu, želimo da pokažemo koliko boje čine naš život lepšim i omogućimo deci da se zabavljaju i igraju. Nema veće radosti od one kada vidite decu koja se raduju i igraju, jer samo srećna deca postaju srećni i zadovoljni ljudi. I zato ćemo uvek pomagati svuda gde je potrebno da se unaprede uslovi za kvalitetno odrastanje i obrazovanje naših najmlađih sugrađana, izjavila je Gorica Jević, direktorka marketinga kompanije „Tikkurila“.

„Tikkurila“, kao društveno odgovorna kompanija, trudi se da pomaže mladima kroz podršku projekata, ali i pružanje praktičnih obuka i edukacija.

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde