select
Color running 2018
Color-Running-3-autor-fotografije-Tikkurila
Najveseliji-takmičar-autor-fotografije-Tikkurila
Photo_Alex_Dmitrovic_0001-2
Photo_Alex_Dmitrovic_0005-1
Photo_Alex_Dmitrovic_0005-640x427
23. 09. 2018.

Brend Tikkurila - sponzor četvrte trke sa bojama

Najšarenija urbana tematska trka u svetu, čija je osnovna karakteristika posipanje učesnika bojama organskog porekla, održana je u septembru na Novom Beogradu  pod nazivom Color RUNNING powered by Tikkurila.

Tačno u podne, 1.000 odraslih trkača započelo je najšareniju urbanu trku u čistim belim Color RUNNING majicama, a volonteri su ih, nakon svakog pređenog kilometra, zasipali najveselijim bojama tako da su petokilometarsku trku završili obojeni od glave do pete.

Brend „Tikkurila“, nagradio je pobednike u svim kategorijama, a tradicionalno su nagrađeni najmlađi takmičar, najstariji i najveseliji takmičar.

Nagrade pobednicima uručila je Zorica Mijailović, menadžer za komunikacije brenda „Tikkurila“.

 -„Tikkurila“ nastavlja tradiciju i po treći put zaredom podržava realizaciju trke sa bojama. Na ovaj način želimo da pokažemo koliko boje čine naš svet veselijim i lepšim. Mi to, kao proizvođači boja i dekorativnih premaza najbolje znamo, jer upravo našim proizvodima unosimo boje u vaše domove i živote. Veoma smo ponosni što smo deo jedne od najpopularnijih i najuzbudljivijih tematskih trka, koja iz godine u godinu raste i okuplja sve veći broj učesnika, rekla je Zorica Mijailović, menadžer za komunikacije brenda „Tikkurila“.

Pre i posle Color RUNNING powered by Tikkurila trke takmičari su se kroz zanimljive aktivacije zabavili i upoznali sa Tikkurila efekt bojama: Liitu - boja sa efektom školske table, Magnetic - boja koja kreira efekat magneta na zidu i Black – boja za savršeno crnu površinu.

Najmlađi posetioci pokazali su svoju kreativnost tako što su ostavili crteže i poruke na Tikkurila Liitu zidu, prebojenom specijalnom unutrašnjom bojom koja omogućava efekat školske table i može da se tonira u preko 2.500 nijansi.

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde