select
Park-u-Milesevskoj-2
Park-u-Milesevskoj-3
Park-u-Milesevskoj-4
10. 12. 2017.

Boje za lepši park na Vračaru

U organizaciji inicijative Čuvari Parka i Beogradske internacionalne nedelje arhitekture BINA, a uz podršku kompanije „Tikkurila“, otvoreno je prvo Urbano čvorište u Beogradu, na platou kod česme u Mileševskoj 42.

Deca različitog uzrasta i njihovi roditelji očistili su i obojili deo parka koji se nalazi na otvorenom prostoru između solitera u beogradskoj opštini Vračar, sagrađenih sedamdesetih godina 20. veka. Boje za betonske površine donirala je kompanija „Tikkurila“, poznata po svojoj dugoj tradiciji u proizvodnji boja i lakova.

- Donacijom boja za oslikavanje Prvog Urbanog čvorišta u Beogradu, želimo da pokažemo koliko boje čine naš život lepšim i omogućimo deci da se zabavljaju i igraju. Nema veće radosti od one kada vidite decu koja se raduju i igraju, jer samo srećna deca postaju srećni i zadovoljni ljudi. Zato ćemo uvek pomagati svuda gde je potrebno da se unaprede uslovi za kvalitetno odrastanje naših najmlađih sugrađana, izjavila je Gorica Jević, direktor marketinga „Tikkurile“.

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde